Phi Le

Forum Replies Created

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Author
    Posts
  • AvatarPhi Le
    Participant

    View post on imgur.com


    Sorry, I use software Paint to draw border which my machine drew (The border isn’t the rectangle).

    • This reply was modified 1 year, 7 months ago by AvatarPhi Le.
    AvatarPhi Le
    Participant

    Hello Dan,

    At the moment, I’m using Ramps 1.4 and Arduino MEGA for this drawbot and I’m using the weight is the big battery 1.5V.

    But when I control my machine drawing border. The border is distorted when the servo goes down. It’s not the rectangle. I don’t know what happens?

    AvatarPhi Le
    Participant

    Hello Dan,

    I want to ask you that the lastest firmware (9.1.0) and software (7.21.0) can support wemos board + cnc shield? And I need to use board Wemos D1 R1 or Wemos D1 R2 for wall plotter? Have a nice day!

    • This reply was modified 1 year, 7 months ago by AvatarPhi Le.
    in reply to: Makelangelo Polargraph – WEMOS or ARDUINO UNO #23575
    AvatarPhi Le
    Participant

    Hi,

    Can you give me the version of the controlling software and firmware? I tried to download that version, but when I open software, it’s not worked. Thank you.

    in reply to: traditional xy in Makelangelo #23404
    AvatarPhi Le
    Participant

    Hi Dan,

    Please answer my question. I want to make a Makelangelo by WeMos D1 R2 and Arduino CNC shield V3, but many people said to me that WeMos D1 R2 can’t connect with Arduino CNC shield V3. It is right? Besides, input voltage of Wemos (6-9V) and Arduino CNC shield V3 (12-36V) is different. So if I connect Wemos and Cnc shield, I should use input voltage 9 or 12V?

    AvatarPhi Le
    Participant

    Hi, Dan.

    I get some problems. First, I use Makelangelo V3, so when I press Go Home, the bot move any location and stop. Second, what is ratio between loads which you hang on timing belt and bot? because when the bot move, sometimes it’s sliding step (between pulley 20 teeth on stepper motor and timing belt GT2).

    AvatarPhi Le
    Participant

    Dear Dan,

    My bot worked successfully. Thank you very much ^^.

    AvatarPhi Le
    Participant

    Dear Dan,

    I uncommented #define HAS_LCD and upload again. But the bot still not work when I press START/START AT LINE. However, I still controll servo and stepper motor move. Help tell me what is wrong?

    Code in configure.h
    //——————————————————————————
    // LCD panels supported
    //——————————————————————————

    //#define HAS_LCD // if you have an LCD panel
    #define HAS_SD // if you have SD card support on your LCD panel (must be on panel?)

    // only uncomment one of these options
    //#define LCD_IS_128X64 // reprapdiscount Full Graphic Smart LCD Controller
    #define LCD_IS_SMART // reprapdiscount Smart LCD Controller (including XXL model)

    //——————————————————————————

    AvatarPhi Le
    Participant

    Hello Dan,

    I did a Makelangelo Bot by Ramps 1.5 + Arduino Mega 2560 yesterday. I uploaded Makelangelo firmware 7.20.1 for my bot successfully. In Makelangelo software, I can control stepper motor move and servo up/down, but when I upload image file and press Start/Start at line, the bot isn’t work. Can you help me? Sorry for my English. I’m from Vietnam.
    Notes: I’m using 11A socket in ramps board.

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)