ZARPLOTTER Makelangelo 5 FIRMWARE

Home Forum Makelangelo Polargraph Art Robot ZARPLOTTER Makelangelo 5 FIRMWARE

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Posts
  • #20223
    Avatarstarsk
    Participant

    Hello. I am looking if somebody can help to understand why the extruder driver is giving me more rotation that the XYY drivers.

    Can I change this in the Firmware.

    Thanks

    #20224
    Avatarstarsk
    Participant

    Hello. I am looking if somebody can help to understand why the extruder driver is giving me more rotation that the XYY drivers (I am using Ramps).

    Can I change this in the Firmware.

    Thanks

    #20225
    DanDan
    Keymaster

    Check the microstepping switches on the driver.

    #21233
    Avatarpost
    Participant

    Hi

    I am building a Zarplotter and are using a ramps 1.4 board. motor xyz are working as they should but the motor I have connected to the E0just vibrate back and forth when i move the plotter head or starting a drawing. it seems like it get confused on witch direction it should go.
    any suggestions?

    #21234
    DanDan
    Keymaster

    D0 command should jog a motor. I forget the exact details atm. But it should give you a way to test that motor independently.

    #21268
    Avatarpost
    Participant

    Hi
    It was a bad cabel connector on one of the motors;)
    works fine now

    #21270
    DanDan
    Keymaster
Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.